Usi de exterior din PVC sau Aluminiu

USI TERMOPAN DE EXTERIOR

 

SC DANIMARIUS IMPEX SRL comercializeaza si usi de intrare din termopan in diverse modele

 Usile pentru exterior sunt realizate din pvc sau aluminiu si pot avea o gama larga de dimensiuni, design-uri si o bogata paleta de texturi, de la alb si luciu metalic pana la diverse texturi de lemn.

Usile de exterior au avantajul inchiderii multipunct .

Inchiderea este cu broasca G-U Secury Europa in 5 puncte ofera o etansare perfecta, izolare termica superioara, siguranta imbunatatita impotriva smulgerii canatului din cercevea.

Balamalele utilizate la usile de exterior sunt G-U 3 D si rezista la o greutate de 90-110Kg.

Usile din tamplarie pvc se impart in 2 mari categorii:
a) usi cu cremon (maner) la care modalitatea de inchidere/deschidere este similara cu cea a unei ferestre. Optional se poate pune in exteriorul ei un maner fals cu bila tip scoica .
b) usi cu broasca, clanta, inchidere in 5 puncte si balamale mari folosite la usile de trafic intens. Aceste usi se pot realiza cu profil de cercevea de 74mm (cel mai uzual) sau cu profil de cercevea de 105 mm care este recomandat doar la usile de trafic foarte intens (gen magazine etc).

Deschiderile pot fi la alegere inspre interiorul incaperii sau inspre exteriorul ei functie de situatie. Pretul acestor si variaza dupa tipul ales din cele de mai sus astfel ca usile cu cremon sunt cele mai ieftine si datorita faptului ca nu au broasca cu cheie dar sunt cele mai frecvente ca usi de balcon. Celelalte sunt usi de interior si exterior care sunt mai scumpe datorita faptului ca sunt cu broasca si au un profil mai lat.

 

                                         

Dimensiuni:
Dimensiunea maxima pentru usa de exterior intr-un canat este de 950 mm si 2200 mm inaltime.
Dimensiunea maxima pentru usa de ext in 2 canate este de 1050 mm latime si 2200 mm inaltime.

 

Mai jos va voi prezenta cateva modele de usi de intrare (usi de exterior) din termopan :